Тернополяни можуть подавати власні ідеї щодо поліпшення благоустрою міста

gromadskyj-byudzhet

Проект «Громадський бюджет» стартував вчора, 1 жовтня у Тернополі. Відтак жителі міста уже можуть подавати власні ідеї щодо покращення міста, розраховуючи на виділення відповідних коштів із міського бюджету.

    Кожен тернополянин може подати власний проект міських ініціатив на «Громадський бюджет» до 31 жовтня. Нагадаємо, «Громадський бюджет» - це нова міська програма, відповідно до якої на найкращі ідеї із поліпшення благоустрою міста з казни виділятимуть 1% коштів на реалізацію цих проектів.

    Будь-який тернополянин може подати проект, пов’язаний з покращенням життя в місті, взяти участь у конкурсі, перемогти в голосуванні і спостерігати за тим, як його проект реалізують в рамках бюджету 2017 року, пише депутат міської ради на своїй сторінці у соціальній мережі facebook,  Назар Зелінка.

    Відтак, аби подати власний проект на розгляд комісії тернополянину потрібно залучатися підтримкою ще 25-ти жителів міста.

« Електронна платформа »Громадський проект" дозволить вам брати участь в конкурсі, не виходячи з дому: ви можете подати заявку on-line і відслідковувати долю свого проекту прямо на сайті" - , повідомляє Назар Зелінка.

    Про «Громадський бюджет» у Тернополі «Терен» уже повідомляв ТУТ  і ТУТ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео