Оксана Бучко

Після звільнення п’яного комунальника напилися працівники тернопільських тепломереж 

4-jpg

У Тернополі комунальники настільки суворі, що бояться виходити на роботу тверезими. Не встиг вщухнути скандал із п’яним працівником аварійної служби, як тернополяни почали писати про п’яних працівників тепломереж.

- Невідомі особи у стані Алкогольного токсикозу (чит: «Працівники Тепломереж»), шукають, де перекривається труба опалення, - пише у Facebook Semen Kananovych. -  Позривали колодки людям на підвалах, а деякі двері познімали з петель. Нічого не знайшовши, здогадались передзвонити в котельню і запитати, де перекривається труба опалення. Хто тепер поверне колодки, справить вирвані завіси та поламані двері?

3-jpg
3-jpg

Нагадаємо, приклад «готовності» комунальників до роботи у негоду, коли вже навіть ноги не тримають, показав працівник аварійної служби у день снігопаду 13 листопада.

Цей випадок на відео у Facebook оприлюднивв тернополянин Олег Синовець. Як стало відомо, це був працівник  ПП «Східний масив». Директор даного підприємства Михайло Дереворіз заявив про його звільнення.

Прикро, але на жаль, це був працівник нашого підприємства, - написав Михайло Дереворіз у коментарях до відео. - Сьогодні цей працівник звільнений з роботи (Наказ № 6к від 14.11.2016р).

Таке рішення викликало у тернополян неоднозначну реакцію.

- Шановний пане Михайло! Я є автором даного відео і прошу Вас не звільняти цього працівника з роботи по причині того, що вчора був вихідний день і можливо людина не сподівалася виходити на роботу... Але просив би Вас ширше глянути на проблему, щоб такі випадки не траплялися в робочий час та у період надзвичайних ситуацій в майбутньому, - написав автор відео Олег Синовець.

5-jpg
5-jpg

Зафіксованим фактом хотіли підкреслити халатність усієї системи, яка починається з керівних посад, додав автор.

- Оцей чолов'яга винен в усіх проблемах аварійної служби? Система гниє з голови, а не з хвоста, - написала під постом користувачка Mila SN. - А той, хто звільняв, ще не звільнений за  «прекрасну роботу» аварійної служби?

Фото з відкритих мереж

Вибір читачів за тиждень

Відео