Відбулася найочікуваніша подія активних студентів Тернополя (фото)

Сьогодні у приміщенні Українського дому «Перемога» зібралися представники більшості громадських організацій міста задля того, щоб розповісти про свою діяльність і поділитися враженнями від членства у ГО.

«Я приєднуюсь до активних тернополян» - під таким гаслом пройде знайомство молодіжних організацій «ЗнайМО». Програма заходу включає знайомство з ініціативними, креативними та молодими, котрим не байдуже, представлення ініціатив, можливість співпраці задля створення нових проектів, виступи успішних громадських активістів.

unnamed (7)
unnamed (7)

Захід розпочався о 16:00 і триватиме до 22:00.

unnamed (6)
unnamed (6)

- Сам захід можна умовно поділити на два блоки, - розповідає голова Молодіжної міської ради Тернополя Вероніка Дякович. - Це представлення ГО у форматі «профідей», тобто своєрідний ярмарок організацій, де кожен охочий може підійти та поспілкуватися з членами тієї чи іншої організації, дізнатися про діяльність, мету, втілення проектів та подальші плани. А друга частина більше спрямована на членів громадських організацій - буде можливість поспілкуватися про ті виклики, які зараз кидає суспільство молоді, про проблеми , з якими ГО стикаються щоденно та про пошук ресурсів.

unnamed (2)
unnamed (2)

- «ЗнайМО» - це проект, мета якого налагодження комунікації між громадськими організаціями. Учасниками заходу є громадські організації не лише з міста, алей області, - коментує Сергій Васильків, координатор заходу.

unnamed (1)
unnamed (1)

unnamed (8)
unnamed (8)

unnamed (5)
unnamed (5)

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео