Що чекає тернополян на вихідних?

unnamed (9)

Концерт, майстер-клас «Ліплення з солоного тіста» та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

18 лютого ви можете відвідати:

Тернополян запрошують на вікізустріч з одним із найкращих і найпрацьовитіших українських вікіпедистів, уродженцем Тернополя Мар'яном Довгаником. Початок вікізустрічі о 15:00 у читальному залі Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки: інтерв'ю для ЗМІ, знайомство, спілкування, віківишкіл.

Тернопільських дітлахів запрошують на майстер-клас «Ліплення з солоного тіста». Відбудеться він 18 лютого у сімейному клубі «Промінчики». Початок о 13:00.

Як зазначають організатори: «На суботньому майстер-класі спочатку ми будемо робити жайворонків з солоного тіста, а потім закликати з ними весну!».

Записатись на майстер-клас можна за телефоном: 067 353 1432

Упродовж трьох днів - 17, 18. 19 лютого тернополяни і гості міста матимуть змогу відвідати виставку фіалок, на якій буде представлено десятки сортів цих чудових квітів. Захід відбуватиметься в холі ТРЦ «Подоляни» з 10 по 21 год. Вхід вільний!

Тернополян запрошують на вибухове шоу київського гурту «Веремій». Концертний тур містами «V означає Веремій» почався 2 грудня. Шанувальники українського року зможуть добряче відірватись на концерті вже, 18 лютого, у пабі «Хмільне Щастя.»

19 лютого ви можете відвідати:

Упродовж трьох днів - 17, 18, 19 лютого тернополяни і гості міста матимуть змогу відвідати виставку фіалок, на якій буде представлено десятки сортів цих чудових квітів. Захід відбуватиметься в холі ТРЦ «Подоляни» з 10 по 21 год. Вхід вільний!

Бункермуз запрошує на щотижневий творчий вечір. Створювати оригінальні картини із келихом вина. Усе необхідне для творчості, це фантазія і зосередженість. Створити нефігурний живопис під силу кожному, навіть за один вечір. У неділю 19 лютого о 19:00, створюйте власне полотно (30х40см). Збігають останні тижні зими і ми вже подумки разом із літом ... Занурюйтеся у спекотну атмосферу морського узбережжя, повертайтеся у дитинство з музою галереї Бункермуз Наталею Дідик. Вартість участі - 200 грн. Довідки за тел: 097 034 5226

Психологічний семінар для батьків «Дитячі конфлікти у сім’ї» відбудеться 19 лютого о 12.00.

Вибір читачів за тиждень

Відео