Віра Олександрович

Київську владу тернопільські депутати сварили за все, що могли (відео, фото)

Звернення щодо суспільно-політичної ситуації в Україні було одним із перших, ухвалених на сесії Тернопільської обласної ради сьогодні, 3 березня.

Ініціював появу такого документу перший заступник голови – Василь Деревляний. Слів під час доповіді керівник обласної організації ВО «Батьківщина» не добирав – центральну владу сварив за все: від надто високих тарифів за газ і комунальні послуги до ігнорування думки громади і депутатів.

[embed]https://youtu.be/WiMcm6dnFjg[/embed]

Депутати підтримали таку заяву. Виявляється, суспільно-політична ситуація в Україні не задовольняє і представників так званих провладних партій.

unnamed
unnamed

Цитуємо текст звернення: "Тернопільська обласна рада неодноразово зверталася до Верховної Ради, Президента, Кабінету Міністрів України і вимогою вжити негайно невідкладних заходів щодо використання  газу українського видобутку для потреб населення і прийняття обґрунтованої ціни на газ, електроенергію та комунальні послуги з урахуванням інтересів усіх громадян. Проте наші звернення було проігнороване, як Президентом П.О.Порошенком і Верховною Радою України, так і Кабінетом Міністрів. Натомість Уряд своїми діями вже не раз показав, що позиція Тернопільської обласної ради, думка громадськості для нього не важливі.

unnamed (1)
unnamed (1)

Верховна Рада, Президент, Кабінет Міністрів проігнорували неодноразові звернення Тернопільської обласної ради щодо вирішення важливих питань в аграрній галузі, а саме відновлення на законодавчому рівні спеціального режиму оподаткування ПДВ сільськогосподарських товаровиробників, що діяв до січня 2016 року, продовження на 10 років мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення в Україні, збільшення суми коштів із державного бюджету України на програму підтримки сільгосптоваровиробників та інші".

Окрім того, на сесії також відбулося чимало цікавого – читайте ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Фото і відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео