Віра Олександрович

У Тернополі дуже люблять місцеве управління Держказначейства

Казначейство

Понад 700 тисяч гривень із міської казни отримає управління Державної казначейської служби України у Тернополі. Працює воно на бульварі Т.Шевченка, 3. Саме там, де розташоване фінансове управління міської ради.

Вони вже стільки років там працюють, і цим дуже задоволене наше фінансове управління, - каже міський голова Сергій Надал. – Ми завжди отримуємо підтримку і розуміння…

Нагадаємо, питання «Про Програму співпраці Тернопільської міської ради та управління Державної казначейської служби України у м. Тернополі Тернопільської області в сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів на 2016-2017 рр.» внесли на сесію як додаткове. Представляв його особисто керівник установи – Михайло Данилюк.

Як йдеться у рішенні, ухвалили його «із метою підтримки державної політики в сфері казначейського обслуговування, забезпечення належного функціонування в місті існуючої системи і її удосконалення шляхом впровадження дистанційного обслуговування та створення належних умов для обслуговування розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету. Доповідати панові Данилюку не довелося. Він легко отримав 40 «за». Витратять гроші на створення комфортних умов для роботи працівників і належних  умов для обслуговування близько 100 розпорядників і 170 одержувачів коштів міського бюджету. А за що проголосували депутати, видно у таблиці.

Скільки грошей потрібно на Програму у 2017 р. (у тис. грн)

Загальний обсяг фінансових ресурсів: 1 215,0
коштів міського бюджету 715,0
коштів державного бюджету 500,0

Крім того, під час засідання сесії 24 лютого сталося і таке – читайте ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео