Робочий день завершився, а жодна з партій не заявила, що на Тернопільську міську раду чинять політичний тиск

Міська рада

Протягом робочого дня 17 березня 2017 року в Тернопільській міській раді, її структурних підрозділах та комунальних підприємствах, а також в помешканнях окремих підприємців проводилися обшуки силовиками та слідчими.

Національна поліція заявила, що стосуються такі дії зловживань з землею громади. Як відомо, в Тернопільській міській раді комунальним підприємствам надавали землю безкоштовно. Згодом КП укладали інвестиційні договори, які і зацікавили правоохоронців. Збитки для міського бюджету обчислюють десятками мільйонів гривень.

В таких діях міський голова Тернополя свободівець Сергій Надал вбачає виключно політичний тиск на партію, до якої він належить.

«Штурм» міськради розцінюється, як політичне замовлення та переслідування представників ВО «Свобода», за принципову позицію щодо окупованих територій Донбасу». - написав мер Тернополя в «Фейсбуці».

unnamed
unnamed

Проте, офіційна позиція самої ВО «Свободи» наразі невідома. Інформаційні ресурси весь день про це мовчать.

Нічого не змінилося і під кінець робочого дня. Ні ВО «Свобода», ні жодна інша партія, яка має своїх депутатів в міській раді, не оприлюднили власної позиції щодо сьогоднішніх подій в Тернополі.

Також читайте ТУТ.

Вибір читачів за тиждень

Відео