Тернополяни поїдуть у Будапешт (відео)

Чотири тернопільських спортсмени поїдуть на Кубок світу із кікбоксингу у Будапешт. Там вони представлятимуть нашу область у складі української збірної.

-         Ми пройшли збори, останній збір в нас був в Ковелі. Перед тим ми їздили в Кривий Ріг і останній місяць дуже багато працювали. Двічі на день тренувалися, - повідомляє тренер збірної Тернопільської області Олександр Дульнєв.

Раніше хлопці неодноразово брали участь у світових чемпіонатах, однак усі вони були любительські. На цей раз змагання є професійними, та все ж спортсмени сподіваються, що повернуться з перемогою.

-         Хочу виграти. Настрій бойовий. Хочеться повторити показник, який був в Італії. Хочу перше місце, думаю все вийде, все буде добре, - сказав кікбоксер Максим Грейцар.

Хлопці уже не перший рік займаються кікбоксингом, мають певний досвід та постійно працюють над собою, тож і заслуговують на перемогу.

[embed]https://youtu.be/rYCQUrH4kPM[/embed]

-         Хлопці їдуть з прекрасною підготовкою, в хорошій формі. Я думаю, що в будь-якому випадку ми на наступний тиждень тут у нас будемо зустрічати чемпіонів, - сказав почесний президент Тернопільської обласної Федерації кікбоксингу України Іван Чайківський.

Також Іван Чайківський побажав спортсменам удачі та пообіцяв в разі перемоги винагороду, не меншу ніж минулого року, коли хлопці стали чемпіонами світу за версією WTKA.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео