Оксана Бучко

У комедії про школу тернопільські школярі зіграють англомовних героїв (фото)

DSCN0210

Тернопільські учні готуються до зйомок повнометражної комедії про шкільне життя. Деякі актори зіграють англомовних іноземців. Тож з дітьми працюють носії мови, аби поставити правильну інтонацію.

Сьогодні знімають тизер до фільму у приміщенні 6-ої школи. Зйомки фільму у Тернополі розпочнуть 25 серпня. Комедію планують транслювати на національних каналах з 2018 року, розповідає автор ідеї керівник медійної школи The best Тетяна Гнатюк.

- У комедії зніматимуться учні початкової та середньої школи із акторами Тернопільського та Чернівецького педагогічних університетів, - каже пані Тетяна. – Деякі дітки зіграють іноземців, тож завдання ускладнюється ще й демонстрацією ними відповідного рівня мови. Усі маленькі актори знімаються у повнометражному фільмі вперше. Це їм приносить багато позитиву і нового досвіду.

DSCN0213
DSCN0213

Ідея для сценарію у керівника медійної школи виникла через бажання показати пережиті ситуації під час роботи. Це вилилось у сюжет комедії, що дасть можливість дітям проявити усі здобуті у школі навички – акторську гру, вивчення англійської мови, колективна робота.

- Це комедійний сюжет про учнів початкових класів та підлітків, а також про молодих вчителів, - додає Тетяна Гнатюк. – Я вже 5 років працюю в школі. Деякі ситуації варті винесення на широку публіку. Адже вони кумедні, повчальні і натхненні. Хочу, щоб життя всередині нашої школи вийшло за двері закладу до усіх тернополян і не тільки.

DSCN0215
DSCN0215

DSCN0217
DSCN0217

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео