Віра Олександрович

Тернопільське музичне училище очолила депутат від «Громадянської позиції»

Римар

У Тернопільському музичному училищі сьогодні, 24 листопада, отримали керівника без додатку «в. о.».

За кандидатуру досі в. о. директора закладу Ларису Римар на сесії облради проголосували 46 депутатів. Варто додати, що ця жінка пройшла до складу ради від «Громадянської позиції». Наразі саме вона очолює постійну депутатську комісію «З питань соціально-економічного розвитку, промисловості, енергетики, транспорту,зв’язку, туризму, курортно-рекреаційної та зовнішньоекономічнної діяльності».

Нагадаю, працівники музучилища проголосував за нового керівника нещодавно. Збори трудового колективу відбулися 15 листопада. Лист про ухвалене тоді рішення передали в обласну раду.

- Ми отримали лист трудового колективу, - каже голова облради Віктор Овчарук. – Вони висунули кандидатуру на посаду директора училища. І сама пані Римар уже подала свою заяву. Вона згодна очолити заклад.

Окрім того, депутат на нинішньому засіданні ради голосила про створення першої міжфракційної депутатської групи «Рівні можливості».

- Ми покажемо приклад чоловікам, як треба об’єднуватися, - сказала вона. – Причому я запрошую всіх депутатів-чоловіків долучатися до нашої групи. Мета нашого об’єднання – спільно працювати на користь громади.

До речі, атмосферу щастя і радості пані Римар таки сьогодні зіпсували. Стався цікавий інцидент. Жінка, яку Віктор Овчарук назвав просто «пані Ольга», попросила… взагалі забрати мандат у пані Римар. Жінка кричала із зали, звідти, де місця для преси. Договорити їй не дали. Пригрозили, що виведуть із зали за те, що вона зриває засідання. Тому жінка заспокоїлася.

Детальніше про те, що відбувалося сьогодні на сесії облради, можна прочитати ТУТ.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео