Віра Олександрович

Мешканців двох будинків захищатимуть від «Тернопільобленерго»? (фото,відео)

Депутати2

Кілька груп тернополян зі своїми зверненнями приходили на останнє засідання сесії Тернопільської міської ради.

Їм дали слово на початку. Була серед виступаючих і Оксана Кузів, яка із трибуни озвучила прохання мешканців будинків за адресами: вул. О. Кульчицької, 1 і вул. Чорновола, 2. Виявилося, Тернопільський міський РЕМ ПАТ «Тернопільобленерго» вирішив перенести трансформаторну підстанцію ближче до помешкань тернополян. Це їх і стурбувало. Депутати перейнялися цією проблемою і дали 24 «за».

[embed]https://youtu.be/qQm9LR9290w[/embed]

Отже, управлінню організаційно-виконавчої роботи 15 грудня доручили підготувати проект розпорядження міського голови про створення комісії із залученням представників постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, управлінь житлово-комунального господарства, благоустрою та екології та містобудування, архітектури та кадастру щодо розгляду звернення мешканців будинків за адресами: вул. О. Кульчицької, 1 і вул. Чорновола, 2. Йдеться про вивчення питання законності і необхідності перенесення діючої трансформаторної підстанції із внутрішнього двору колишнього ресторану «Україна» (бульв. Т.Шевченка – прим.) на прибудинкову територію будинку, що за адресою: вул. О. Кульчицької, 1.

Депутати3
Депутати3

До речі, до роботи комісії вирішили залучити і заявників, і представників Тернопільського міського РЕМ ПАТ «Тернопільобленерго». Власне, останні й ініціювали перенесення підстанції, мотивуючи, що до «старої» важко добратися. Чим це все завершиться, побачимо згодом. Про цікаве, що також відбулося на сесії міської ради, читайте ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео