Віра Олександрович

Тернопільські поліцейські не можуть добитися екстрадиції Ігоря Вардинця (фото, відео)

Фото від 14 січня2

Справа Ігоря Вардинця – підозрюваного у хабарництві екс-головного лікаря Тернопільської районної лікарні – у «глухому куті». Екстрадиції чоловіка місцеві поліціянти добитися так і не можуть.

Нагадаємо, оголошений у міжнародний розшук тернополянин досі перебуває у Німеччині, куди втік з-під нагляду місцевих поліцейських (про це докладно читайте ТУТ і ТУТприм.). Причина була – Ігор Вардинець потребував серйозної операції на серці. Втім, зробили її вже давно, а повернути чоловіка додому правоохоронцям не вдається, розповів 23 січня начальник Головного управління Нацполіції в області Олександр Богомол.

[embed]https://youtu.be/RDLxy5o0DGc[/embed]

- Ми отримали інформацію про його місцезнаходження. Надіслали документи на його екстрадицію через Генпрокуратуру, як це передбачено міжнародним законодавством, - розповідає полковник. – Але відповіді про те, що німецька сторона надає дозвіл на екстрадицію, у нас ще немає.

А тим часом Ігор Вардинець продовжує активне «життя» на своїй сторінці у «Фейсбуці». Останнє фото там виставив хтось із «друзів» лише 14 січня 2018 року, а сам підозрюваний у хабарництві поширював фото із свого телефону у листопаді минулого року.

Фото від 14 січня
Фото від 14 січня

Фото від 21_11_17 з Анталії
Фото від 21_11_17 з Анталії

Йшлося під час прес-конференції також про таке – ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Фото - зі сторінки Ігоря Вардинця у «Фейсбуці», відео - автора

Вибір читачів за тиждень

Відео