Віра Олександрович

У військових і поліцейських мають бути вищі пенсії, вважають у Тернополі (фото, відео)

Балук

Провести перерахунок пенсій українським військовослужбовцям – негайно, а не відкладаючи цей процес на рік, вимагають депутати Тернопільської міської ради.

Через це вони 2 лютого звернулися до Президента України, Прем`єр-міністра  і Голови Верховної Ради. Озвучив документ депутат Любомир Балук.

[embed]https://youtu.be/yxUaZXGMlQ4[/embed]

Нагадаємо, на сесії міської ради встигли ухвалити аж 200 питань. Про найцікавіші рішення читайте на «Терені» ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Військова служба, служба у поліції мають ряд специфічних властивостей, пов’язаних із постійним ризиком для життя і здоров’я, що повинні компенсуватися наявністю належних стандартів соціальної захищеності, тобто комплексом організаційно-правових та економічних заходів, спрямоване на забезпечення гарантій саме цієї категорії громадян як під час проходження служби, так і після звільнення в запас або у відставку, - говорить депутат, який сам пішов на пенсію, прослуживши багато років у колишній міліції. - Як нам стало відомо, 27 грудня 2017 р. Кабмін прийняв рішення про перенесення термінів виконання своєї ж Постанови «Про грошове забезпечення військовослужбовців», що стосується термінів перерахунку військових пенсій із 1 січня 2018 року на 1 січня 2019 року.

Газилишин
Газилишин

[embed]https://youtu.be/MRM4cmU9Kxc[/embed]

Із повним текстом звернення можна ознайомитися на фото, поданих нижче.

Звернення1
Звернення1

Звернення2
Звернення2

Звернення3
Звернення3

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео