На Тернопільщині створять унікальну школу, де вирішуватимуть важливі соціальні проблеми

9903645c3d440c4705e289e70d38988a_XL

Завдяки Школі соціального підприємництва, яку запускатимуть представники платформи «Українська Соціальна Академія»(УСА) на території області, тернополяни будуть долати вагомі суспільні проблеми .

Як пише сайт Тернополяни, на зустрічі експерти з УСА, спільно з сумськими підприємцями, громадськими активістами та тернополянами презентували Школу соціального підприємництва, яка стартуватиме в Тернополі з кінця березня.

«Українська соціальна академія» включає кілька соціальних програм, які розраховані на регіони. В Києві академія не діє, адже там здійснюється навчання для більш досвідчених громадських активістів та підприємців, які бажають вдосконалювати свої навички в роботі. На сьогоднішній день ми бачимо в суспільстві значну потребу в діяльності платформи, адже ми повинні долати важливі питання, які пов’язані також з переселенцями, АТОвцями, — поділилася керівник Програми соціального підприємництва Наталія Болібрух.

Дівчина зазначила, що Школа соціального підприємництва розрахована на п’ять місяців та включає 5 модулів. Для участі у проекті буде відібрано 25 учасників від Тернополя, а зареєструватися може кожен бажаючий.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео