Оксана Бучко

Четверо тернополян виборюють звання нових лідерів України

32011659_6098714783454_7415449014377644032_n.png

Тернополяни беруть участь у проекті «Нові лідери», який стартував в Україні нещодавно. Його активно рекламують на центральних телеканалах та в соцмережах. Тернопільські потенційні лідери уже помітні за кількістю голосів.

Лідирує серед них викладач дисципліни «інтелектуальна власність» у Тернопільському інституті соціально-інформаційних технологій Андрій Палюх. Він має 912 голосів, які на даний час ще перевіряють. Можливо, такий успіх забезпечив поданий ним «найцікавіший» проект, дізнатися про суть якого практично неможливо. Адже його назва залишилась без заповнення. У відповідному рядку зазначено «Название проекта». Метою ж такого багатообіцяючого задуму є створення умов, що забезпечать завтрашній день громадянину. Також учасник планує «чітку і зрозумілу реформу інспектуючих управлінь на прикладі Сінгапура чи Катара».

Наздоганяє лідера голосами 28-річна Людмила Чеховська (783 голоси) – проект-менеджер, підприємець у сфері ІТ, волонтер-зоозахисник. Її проект – про створення притулку для тварин «Вірні друзі». Учасниця аргументує актуальність проекту тим, що Тернопіль – чи не єдиний обласний центр, де досі немає притулку для тварин.

Із відривом від інших тернополян просуваються ще двоє учасників – фінансист Галина Бак (325 голосів) та керівник ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» Максим Черкашин (227 голосів). Галина Бак пропонує у проекті детальне сортування сміття та побудови сміттєпереробних заводів. Максим Черкашин пише про програму, яка покращить ситуацію в селах, селищах та містах України.

Голосування за лідерів ще триватиме протягом 2-х днів. Підтримати учасників у проекті можна ТУТ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео