У Тернополі невідомі крали люки (відео)

люки_1024x680

Один із мешканців Тернополя зателефонував до Тернопільського відділу поліції та повідомив про те, що двоє невідомих намагаються викрасти каналізаційну решітку на одній із вулиць. На місце події, негайно, виїхали працівники слідчо-оперативної групи.

Повідомляють у Головному управлінні Національної поліції в Тернопільській області.

Коли працівники поліції приїхали на місце злочину, двоє чоловіків намагалися завантажити металеву решітку у багажний відділ таксі. Викрадений люк знаходився поблизу проїжджої частини. Злодії і не думали про те, що такі їхні дії можуть зашкодити водіям та пішоходам.

Після цього, підозрюваних доправили до відділу поліції. З'ясувалося, що один із них працює у службі таксі. Інший – вже неодноразово порушував закон. Обоє є мешканцями обласного центру. Задумав злочин чоловік, який мав кримінальне минуле та притягувався до відповідальності за вчинення майнових злочинів.

- Решітки викрадали в нічну пору доби, реалізовували в пунктах металоприйому. Частина речових доказів вилучена, перевіряється до причетності скоєння інших аналогічних злочинів, - прокоментував подію заступник начальника Тернопільського відділу Сергій Гатанюк.

У ході досудового розслідування було встановлено, що крадії решітки були причетні не тільки до цього злочину. Крім цього, вони викрали решітки зливної каналізації в дворі однієї із багатоповерхівок на масиві «Дружба».

Вартість завданих зловмисниками збитків оцінено у понад 10 тисяч гривень. За словами Сергія Ганатюка, за даним фактом злочину відкрите кримінальне провадження за ст.175 частиною 2 КК України. Та вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу. Розслідування триває.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео