Шкільний скандал у Ланівцях триває (фото)

директор ланівці

Сьогодні по обіді в Ланівцях планується мітинг на підтримку звільненого директора ЗОШ №1 Олега Онищука. Ланівчани переконані, що керівника звільнили незаслужено, без очевидних на це підстав.

- Щойно дізнався, що сьогодні на центральній площі о 14:15 год відбудеться мітинг. Закликаю усіх учасників заходу своїми діями не створювати дискомфортних умов для жителів та гостей міста, – повідомив міський голова Ланівець Роман Казновецький. 

Очільник закликає містян до перемовин.

- Одночасно запрошую перевести мітинг в конструктивний діалог у приміщенні міської ради (зал засідання), – пише міський голова.

Окрім цього у соцмережі він опублікував документи, у яких вказано, скільки коштів виділили на утримання Лавнівецької ЗОШ №1.

- Багато хто поставив запитання щодо коштів, виділених на ЗОШ №1. Надаю детальну інформацію, щоб кожен побачив реальну картину. Це кошти з міського бюджету, а ще є кошти з інших джерел, які не показано – це 1 млн 150 тис. грн на заміну вікон і дверей по всій школі й майже 400 тис. грн на заміну даху. Це за рік перебування школи в громаді, – звітує Роман Казновецький.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«204354,204355»]

Фото Романа Казновецького та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео