Дарія Шевченко

Книги для мотивації, які радять прочитати тернополянам

book

Тернополянам запропонували добірку книг для посилення мотивацій, зарядження енергії та натхнення.

1. Стівен Кові «7 звичок надзвичайно ефективних людей». Ця книга ідеальна для людей, які йдуть впевнено до своєї мети, для тих, хто хоче стати кращим у професійній діяльності, реалізуватись у житті та стати максимально кращим.

2. Джейсон Фрайд, Девід Хейнмейер Ханссон «Rework». Цей підручник спрямований на підприємницьку діяльність та для людей у цій сфері. Тут йдеться про всі деталі бізнесу, як його краще вести. У книзі зібрані поради, які крок за кроком навчать вас створити власну справу та успішно її продукувати.

3. Айн Ренд «Атлант розправив плечі (комплект із 3 книг)». Це роман, який належить до бізнес-літератури. Книга спрямована на філософію об’єктивізму, вона пропагує багатство і говорить, що коли людина прагне до грошей, це свідчить, що вона розумна. Зміст книги глибокий і повчальний: вона вчить цінувати свою працю і не скаржитись на тих, хто досяг більше, ніж ви. Її основний девіз – щоб мати успіх, необхідно багато працювати.

4. Ерік Бертран Ларсен «Тепер! Лови мить — це твоє все». Як пише сайт Magneticone, ця книга навчить керувати не лише своїм тілом, а й силою духу. Вона навчає, дає відповідні настанови. Це своєрідна книга-медитація, яка дає змогу розвивати сильні риси характеру.

5. Річард Бренсон «До біса все! Бери і роби!». Розповідь у книзі ведеться від першої особи. У ній успішний підприємець розповідає про своє життя, про працю, про злети і падіння. Це книга, яка вчить не розчаровуватись після першої невдачі, а піднятись і почати діяти. Для читача тут запропоновані чіткі правила життя, які допоможуть стати успішним.

6. Наполеон Гілл «Думай та багатій». Ця книга розкриває для читача таємницю успіху. Автор підручника вважається одним з найвидатніших авторів філософії успіху. Книга стане корисним путівником для тих, хто хоче стати багатим і шукає ідею, яка допоможе досягти високих вершин у бізнесі.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео