Тернопільські пауерліфтери «підняли» два «золота» і «бронзу»

1

Тернопільські пауерліфтери взяли учать в змаганнях у Львові на відкритому Кубку СК ЛДУФК «СКІФ» з пауерліфтингу та класичного пауерліфтингу.

Участь у Кубку взяли участь 156 спортсменів із Львівської, Чернівецької, Волинської, Полтавської, Вінницької, Закарпатської та Тернопільської областей, пишуть на сайті Тернопільської ОДА управління фізичної культури та спорту. Спортсмени змагалися у вагових категоріях: серед чоловіків та жінок, юніорів та юніорок, юнаків та дівчат з пауерліфтингу та класичного пауерліфтингу. Тернопільщину на турнірі представляли вихованці відділення пауерліфтингу Тернопільської обласної ДЮСШ з літніх видів спорту.

Учні-спортсмени школи у своїх вагових категоріях завоювали дві золотих та одну бронзову медалі. Так, Альона Канюка зайняла перше місце з результатом 322,5 кг, здобувши золоту нагороду (на фото справа). «Золото» дісталося і Назарію Руцькому, який набрав в сумі 497,5 кг. Ще одну медаль – бронзового ґатунку, виборов Вадим Гаврилюк з результатом 592,5 кг (на головному фото).

Фото Тернопільської ОДА управління фізичної культури та спорту

Вибір читачів за тиждень

Відео