Гроші та автомобіль заради розваги викрав зборівчанин у сусіда

1409592936_5c07398a0a2734aa78d0e5debc77c1e9-fbpost

У незаконному заволодінні транспортним засобом та у крадіжці грошей співробітники Зборівського відділення поліції підозрюють 19-річного жителя одного із сіл району. Аби покататися, хлопець викрав бус у сусіда та прихопив з салону 2800 гривень.

Повідомлення про крадіжку автомобіля марки «Volkswagen T4» надійшло до співробітників Зборівського відділення поліції від власника. Чоловік, прокинувшись вранці, виявив відсутність автівки на подвір’ї свого господарства, пише Досьє 102.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Викрадений автомобіль правоохоронці виявили на узбіччі дороги у сусідньому селі. У транспортному засобі було пошкоджене колесо. Вже невдовзі поліцейські вийшли й на слід злодія. Причетним до протиправного виявився 19-річний сусід потерпілого.

Як з’ясувалося, хлопець повертався додому пізно ввечері з гостей. На сусідському подвір’ї помітив автомобіль. З якою метою сів покататися на чужому транспорті – пояснити не зміг. В автівку потрапив без проблем, адже власник не замкнув дверей, ще й залишив ключі від машини в салоні.

Проте далеко заїхати на краденому бусі юнакові не вдалося, пробивши колесо, зупинився у сусідньому селі. У машині зловмисник знайшов гроші, які, тікаючи, прихопив з собою.

Ласого до чужого майна юнака поліцейські розшукали за місцем проживання. Він зізнався у протиправному. Крадені гроші у нього вилучили.

Щодо підозрюваного слідчі розпочали кримінальне провадження. Його дії кваліфікують за двома статтями Кримінального кодексу України: 185 (крадіжка) та 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео