На Тернопільщині провели чемпіонат з велосипедного туризму серед юнаків (фото)

turyzm-velo-05-2019-1

Завершився ІV-й Чемпіонат Тернопільщини 2019 року серед юнаків зі спортивного туризму з виду велосипедний туризм в рамках Всеукраїнських масових спортивних заходів «Спорт для всіх в парках і скверах», присвячений Дню пам’яті та примирення та Дню перемоги над нацизмом. Цьогоріч захід пройшов в урочищі «Франчиха» на околиці села Чернихівці Збаразького району.

За підсумками у «комплексній дистанції» серед дівчат І місце завоювала Софія Сиримула (Черниховецька ОТГ), а ІІ і ІІІ місця посіли відповідно Вікторія Ярмусь та Аліна Сороківська (м. Почаїв).

Серед хлопців І місце здобув Віталій Шумайко (Черниховецька ОТГ), відповідно ІІ і ІІІ місця вибороли Серафим Шатківський (м.Почаїв) та Назарій Скалецький (Черниховецька ОТГ).

На «комплексній дистанції» у командному заліку перше місце у команди Черниховецької ОТГ, а ІІ і ІІІ – здобули юні туристи з міста Почаєва – команда №1 та №2.

Відновивши сили, туристи-спортсмени з честю відпрацювали ще один змагальний день, адже вони випробовували себе на довгій командній дистанції – «велоралі». Найкращий результат показала команда м. Почаєва №1, відповідно ІІ та ІІІ сходинку посіли команда Черниховецької ОТГ та м. Почаєва №2.

turyzm-velo-05-2019-1-1
turyzm-velo-05-2019-1-1

В день закриття чемпіонату весняна сонячна погода створювала святковий настрій в усіх учасників та посилювала важливість урочистої миті. Почесне звання переможців ІV-го велосипедного чемпіонату серед юнаків стали команди: м. Почаєва №1 (керівник-тренер Сергій Прокопчук), призерами ІІ і ІІІ місць стали команди Черниховецької ОТГ (керівник-тренер Олег Єфимчук)  та м. Почаєва №2 (керівник-тренер Сергій Прокопчук), додає Тернопільська ОДА управління фізичної культури та спорту.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео