Одягом, меблями і квартирою просять «скинутися» на українське кіно, що знімають на Тернопільщині

червоний1

У тернополян найближчим часом з’явиться нагода залишити свій слід в історії українського кіно. Усім охочим пропонують допомогти із реквізитом для зйомок. Аби відтворити епоху 30-их років ХХ століття, знімальній групі потрібно практично усе – від одягу, меблів та картин до двокімнатної квартири. Надати це все у користування треба безкорисно.

– Невдовзі в Бережанах продовжаться зйомки фільму «Червоний. Без лінії фронту». Список реквізиту, що може зіграти свою роль у фільмі: картини – пейзажі, портрети 19, початок 20 століття. Меблі – шафи, бюро, настільні столи, тумби, полички настінні і підлогові, комоди. Карти 20-30 роки. Глобус тих же років. Польські гроші 1939 рік, гральні карти. Посуд, не радянський, бо він схожий на європейський, але впізнаваний. Друкувальні машинки і швейні. А також тогочасний дрібний реквізит – сумочки, рукавички, шкатулки, пудрениці, пляшечки від парфумів, статуетки. Також потрібна 2-кімнатна квартира для зйомок, бажано в історичній частині міста! – пише Володимир Якимів.

Охочі допомогти українському кінематографу можуть звертатися за телефонами 067-354-51-00 або 097-309-19-38.

Також цього літа зйомки завершальних сцен фільму «Червоний. Без лінії фронту» відбуватимуться у Кременці. Одна з ймовірних локацій – легендарні Дівочі скелі.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео