На Тернопільщині відбувся традиційний турнір пам’яті Василя Іванціва (фото)

4

У селі Горішня Слобідка (Монастириський район) відбувсятрадиційний IV турнір пам'яті Василя Іванціва. ФК Вся Україна – Колос» здобув перемогу на турнірі.

В змаганнях взяли участь чотири команди - учасниці чемпіоанту Тернопільської області, а саме: ФК «Юність» (с. Горішня Слобідка, Монастириський р-н), ФК «Нараїв» (с. Нараїв, Бережанський р-н), ФК «Вся Україна – Колос» (м. Бучач) та «ФК Трибухівці» (с. Трибухівці, Бучацький р-н).

1
1

Волею жеребу в першому півфіналі зустрілися представники Бучацького району –ФК «Вся Україна – Колос» та ФК «Трибухівці». Матч завершився з рахунком 3:0 на користь команди із міста Бучача.

По завершенні матчу відбулося урочисте відкриття змагання, яке розпочалося із виконання державного гімну України. Всі присутні вшанували світлу пам'ять Василя Іванціва хвилиною мовчання. Із честю та шаною квіти до могили Василя поклали представники команд-учасниць.

В продовження турніру в другому півфіналі зустрілися господарі турніру та ФК «Нараїв». Основний час переможця не визначив - 2:2, а в серії 11-ти метрових ударів перемогу святкували гості із села Нараєва з рахунком 5:4.

В матчі за третє місце місцева команда ФК «Юність» перемогла з рахунком 2:1 ФК «Трибухівці» і стала бронзовим призером турніру.

У фіналі зійшлися ФК «Вся Україна – Колос» та ФК «Нараїв». Драматичний матч закінчився з рахунком 3:2 на користь бучацької команди.

Після фінального матчу відбулося підведення підсумків змагань та офіційне нагородження: команди – грамотами та кубками, а кращі гравці – статуетками та грошовими призами, додає Федерація футболу Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео