Віра Олександрович

Степан Барна - знову «губернатор» Тернопільщини (фото)

Барна_ф

Степана Барну вже давно звільнили, навіть встигли «повісити» на нього нові обов’язки, але насправді – залишили «губернатором».

Нагадаємо, заяву про відставку Степана Барни з посади, яку він обіймав понад 4 роки, Кабмін ухвалив ще 11 червня. Це розпорядження відразу підписав Президент Володимир Зеленський. Втім, на Тернопільщині «екса» досі бачать… на чолі ОДА.

Цей факт можна вважати курйозом, але на сайті Тернопільської обласної ради у біографічній довідці Степана Барни написано: «до сьогодні голова обласної держадміністрації». І це – майже через 3 місяці після офіційної відставки.

Снимок
Снимок

Звісно ж, там і слова немає також про те, що Степана Барну вже призначили головою фракції «Європейська Солідарність». Адже про це оголосили лише на засіданні сесії 29 серпня. З цього приводу можна було б жартувати чи робити якісь припущення, однак – не все так просто. Виявляється, і сам Степан Барна… теж досі хоче бути «губернатором». Адже він так і не вніс правок у свої дані, зазначені на доволі популярній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

Снимок2
Снимок2

Дивно лише, що ніхто із понад 90-та тисяч його фоловерів і 5-ти тисяч друзів на це досі не звернув увагу…

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео