На Чортківщині люди знову перекрили дорогу, вимагаючи її ремонту

67653456_2353031414783263_553217647722889216_o

У селі Товстеньке, що на Чортківщині, вже вдруге протягом декількох місяців люди перекривають дорогу. Причина – вимога, нарешті, відремонтувати давно вщент зруйноване дорожнє покриття. І хоч під час першої «акції» дорогу пообіцяли полагодити до 1 вересня, обіцянки дорожники не дотримали.

Напередодні сільський голова Товстенького Борис Качмарський на своїй сторінці у Facebook анонсував перекриття руху на даній ділянці дороги.

– Це друга попереджувальна акція, перша закінчилась тим, що відремонтувати 500 м дороги, а решту так і залишили недоторканою, цинічно збрехавши, що буде відремонтовано до 1 вересня, – написав він.

 Тож у четвер, 17 жовтня, мешканці Товстенького та прилеглих сіл, котрим доводиться щодня їздити цією дорогою, вирішили знову нагадати владі про їхню обіцянку та вкотре перекрили дорогу.

Перший заступник голови Чортківської райдержадміністрації Іван Заболотний, який прибув до Товстенького, зателефонував начальнику управління інфраструктури Тернопільської ОДА Олегу Продану. Останній вкотре пообіцяв, що довгоочікуваний ремонт дороги розпочнеться вже зовсім скоро.

Фото з архіву Чортківської РДА

Вибір читачів за тиждень

Відео