На Тернопільщині відбувся турнір присвячений пам’яті воїнів-афганців

koropec-futbol-21-10-2019-1

Обласний турнір з футболу серед ветеранів, присвячений пам’яті воїнів-афганців Андрія Куриляка, Дмитра Ступ’яка, Петра Бадицкого, відбувся нещодавно у Коропці.

Такий захід проводився вже сімнадцятий рік поспіль. Проходив він за сприяння управління фізичної культури та спорту ТОДА, Коропецької ОДЮСШ. У змаганнях виступили команди ветеранів, серед учасників 40 років і старших, з Підволочиська, Коропця, Козови та Бережан.

За підсумками змагань перше місце посіла команда Підволочиська, друге місце – у футболістів із Коропця, третіми були представники Козови. Оргкомітетом визначено кращих : воротар – Василь Тракало смт.Козова, захисник- Кубішин Петро смт.Коропець, півзахисник- Богдан Кураш м.Бережани, гравець – Сергій Марченко м.Підволочиськ.

 

Переможці та призери нагороджені кубком та грамотами управління фізичної культури та спорту, організатор змагань (Дмитро Калиняк) відзначений подякою Тернопільської обласної федерації футболу за вагомий внесок у розвиток футболу, пише Тернопільська ОДА управління фізичної культури та спорту.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео