Оксана Бучко

У Тернополі виправлять помилку, яку побачили автори «Орел і Решка»

Проект-Коперника-Чорновола

До оновленої ділянки вулиць Чорновола, де облаштована велодоріжка, мали зауваження під час випуску тревел-шоу «Вдома краще! Тернопіль» від авторів програми «Орел і решка». Там не понизили бордюрів. Цю помилку обіцяють виправити вже найближчим часом.

Як зазначає начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Олег Соколовський, проект передбачає, що перехрестя вулиць Коперника-Чорновола підвищать, тому відмітки усіх бордюрів зроблені з цим розрахунком, пише  komun.te.ua. Проект планували втілити в цьому році.

На даний час вирішують, чи варто піднімати саме перехрестя, чи все ж зручніше буде опустити бордюри до відмітки заввишки 5 см до існуючого асфальту.

– Після перемовин з проектантами та профільними фахівцями ми приймемо остаточне рішення, – зазначив Олег Соколовський. – Зараз у процесі розробки програма «Доступне місто», у рамках якої планується впродовж наступного року масштабно понижати бордюри та облаштувати пандуси у Тернополі.

Відтак пропонуємо тернополянам надавати і свої пропозиції для вирішення питання щодо пониження бордюрів або підвищення самого перехрестя на розв’язці вулиць Коперника-Чорновола,  а також надсилати пропозиції щодо пандусів та пониження бордюрів на інших локаціях міста на скриньку gkge@ukr.net або телефонувати за номером телефону  52-58-48.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео