Настя Меркушина повертається на етапи Кубка світу, Олена Підгрушна пропустить кілька гонок

e6bb7b8c2cda93818de76bbc838c57915dccfbc26bdf2-1

Тренер жіночої збірної України з біатлону Валерій Лєсніков розповів про ротацію в команді та плани на четвертий етап Кубка світу, який стартує вже 9 січня 2020 року.

Як відомо, у дорослий біатлон повертається Настя Меркушина, а от Олена Підгрушна може пропустити кілька гонок.

- Плануємо, що в Обергофі (Німеччина) до основного складу повернеться Анастасія Меркушина, і ми матимемо одну запасну біатлоністку. Якщо не буде ніяких проблем зі здоров'ям і фізичною формою у дівчат, то Підгрушна пропустить спринт, бо у масстарт проходить по рейтингу, - розповів Валерій Лєсніков. - Ми хочемо зробити правильний відбір і сформувати команду на чемпіонат світу. Хтось із біатлоністок додає по ходу сезону, інші – можуть втрачати кондиції. Все ж, краще дивитися на результати дівчат в умовах Кубка світу.

Тернопільські біатлоністи - Олена Підгрушна, Настя Меркушина та Дмитро Підручний - візьмуть участь у змаганнях чемпіонату Німеччини.

- Також і ми, і чоловіча збірна подали заявку на чемпіонат Німеччини. Стартуватимемо 5 січня, бо змагання завжди краще за будь-яке тренування.

Нагадаю, Настя Меркушина два етапи провела в рамках Кубка IBU. Там тернополянка виборола майже 10 нагород різних гатунків.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео