За громадським порядком та карантинними дотриманнями під час пам’ятних заходів стежитимуть правоохоронці

b329dde0b084e2183f8a22ea471eab49a98efec0

Поліцейські Тернопільщини продовжують нести службу в посиленому режимі. Цими вихідними додатково до охорони громадського порядку буде залучено понад 250 правоохоронців.

За попередніми даними, масові заходи 8 та 9 травня на території області не заплановані. Проте можливі поодинокі покладання квітів до меморіальних комплексів та пам’ятників. Їх поліцейські візьмуть під охорону, аби не допустити пошкоджень, пише Досьє 102.

Правоохоронці закликають представників політичних партій, громадських організацій та усіх мешканців області дотримуватися чинного карантинного законодавства, не брати участі у масових заходах, не допускати скупчень, а також не використовувати заборонену символіку та не порушувати громадський порядок.

Співробітники поліції разом з військовослужбовцями посилено патрулюватимуть в парках, де розташовані пам’ятники, меморіальні комплекси. Також наряди будуть наближені до місць відпочинку людей. Поліцейські стежитимуть за дотриманням публічного порядку та за виконанням карантинних обмежень громадянами.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео