У Кременці послаблення не буде, на вихідні режим карантину посилили

1297010-958x608

У Кременці не лише не послаблятимуть режим карантину з 11 травня, а й посилили на вихідні. Таке рішення, зважаючи на епідемситуацію в районі, прийняла сьогодні міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Кременець.

Згідно рішення комісії, запровадять додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи, зокрема щодо пересування та перебування громадян в громадських місцях у період вихідних і святкових днів, починаючи з 13 год. 00 хв. 9 травня до 06 год. 00 хв. 11 травня.

Окрім цього очікуваних послаблень у Кременці ближчим часом не буде.

- Керуючись протокольним рішенням регіональної комісії з питань ТЕБ та НС при обласній державній адміністрації № 16 від 08 травня 2020 року, враховуючи напружену ситуацію, яка склалась на території м. Кременець, спричиненої поширенням коронавірусної хвороби COVID-19, відтермінувати поступове послаблення обмежувальних протиепідемічних заходів (карантину) на території м. Кременець, – йдеться у протоколі засідання комісії.

Нагадаємо, що майже третину хворих на коронавірусну інфекцію (289) на Тернопільщині зафіксували у Кременецькому районі. У Тернополі 9-11 травня правоохоронці також патрулюватимуть місто цілодобово, але з 12 травня можуть зняти усі КПП на в’їздах у місто.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео