На Тернопільщині затримали серійного злодія

unnamed

39-річний житель Тернополя не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців. Зловмисник нещодавно звільнився з місць позбавлення волі та знову почав красти.

Із заявою про крадіжку до співробітників Тернопільського відділу поліції звернулася жителька обласного центру. Жінка повідомила, що у неї з сумки викрали гаманець і мобільний телефон. Збитки оцінила в п’ять тисяч гривень, пише Досьє 102.

Поліцейські встановили усі обставини та розшукали особу, причетну до протиправного. Ним виявився 39-річний житель Тернополя. З’ясувалося, зловмисник разом зі знайомим прийшов у гості до потерпілої. Допоки товариш розмовляв з жінкою, лиходій запримітив сумку господині та непомітно витягнув з неї гаманець та мобільний телефон. Чужий засіб зв’язку продав, а гроші витратив на власні потреби.

У ході розслідування поліцейські встановили, що 39-річний тернополянин причетний ще до двох крадіжок – велосипеда та мобільного телефону.

За усіма фактами розпочато кримінальні провадження. Дії тернополянина слідчі кваліфікують за статтею 185 ККУ - крадіжка. Поліцейські продовжують перевіряти чоловіка на причетність до вчинення інших злочинів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео