Віра Олександрович

Новий головний податківець Тернопільщини – Іван Пунько

Пунько

Івана Пунька призначили начальником Головного управління ДПС у Тернопільській області. Сталося це за наказом Державної податкової служби України від 02.06.2020 р. 

Нагадаємо, досі головним податківцем на Тернопіллі був Валерій Лісницький. Він обіймав цю посаду із вересня 2019 р., змінивши у кріслі багаторічного очільника фіскальної служби Ігоря Комендата.

Як повідомили на сторінці ДПС у Тернопільській області у фейсбуці, Іван Пунько – виходець із Тернопілля, адже народився 11 квітня 1977 р. у Борщеві. Економічну освіту здобув у Тернопільській академію народного господарства (тепер ТНЕУ – прим.). Закінчив виш у 1999 році за спеціальністю «Менеджмент організації», здобувши кваліфікацію економіста-правознавця.

Трудову діяльність Іван Пунько розпочав на посаді економіста відділення Державного казначейства у Хмільницькому районі Вінницької області. Згодом він поповнив ряди державної служби. Працював на різних посадах від спеціаліста до заступника начальника фінансового управління у Хмільницькій районної держадміністрації Вінниччини (власне, Хмільник і залишився місцем реєстрації чоловіка – прим.).

У повідомленні також йдеться, що у податковій службі теперішній начальник ГУ ДПС в області почав працювати з 2005 р. Спершу прийшов на посаду першого заступника начальника Хмільницької об’єднаної ДПІ. Згодом обійняв таку ж посаду у Барській міжрайонній ДПІ. Проте із травня 2013 р. Іван Пунько вже очолював Козівську об’єднану ДПІ на Тернопільщині. Після реорганізації фіскальної служби у податкову і до призначення на посаду працював начальником Козівського управління Головного управління ДПС в області.

До речі, із щорічними деклараціями посадовця можна ознайомитися ТУТ. В інформації про членів родини Івана Пунька вказано лише те, що він має доньку Єлизавету і сина Олександра.

Фото зі сторінки ДПС у Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео