Тернопільська «Нива» може відмовитися від кваліфікації

e2c9358ccf7747cf1e89484cbdea64015ed5f343b42ed

Тернопільський футбольний клуб «Нива» може відмовитися від підвищення у класі. Усе залежить від наявного фінансування на сезон 2020/2021.

Про це в інтерв'ю для FootBoom заявив керівник «жовто-зелених» Василь Малик.

- 5 червня має відбутися зустріч керівництва «Ниви» з потенційними інвесторами, тільки після неї можна буде говорити про те, в якому напрямку ми будемо рухатися. Зараз фінансування катастрофічно не вистачає навіть для участі у другій лізі.

Причину браку коштів пов'язують із виходом Богдана Федорка з групи співвласників клубу. Проте цю інформацію наставник команди ні підтверджує, ні спростовує.

За відновлення належного фінансування «Нива» кваліфікується до першої ліги та посилить штаб новими гравцями.

- Комплектуватися однозначно будемо, без цього ніяк не обійтися. Інша справа, на які умови запрошувати новачків. Для нас важливі не імена, а бажання гравців рости і розвиватися, наскільки вони мотивовані, чи здатні влитися в колектив, чи зірок з неба не хапають. Ми пишаємося тим, що у нас команда однодумців, і це - головне надбання.

Нагадаю, через передчасне завершення чемпіонату тернопільський клуб втратив кубок Західної конференції вищої ліги. Також тернопільські спортсмени привітали вболівальників з річницею. А от Тернопіль втратив шанс прийняти фінальний матч чемпіонату України з футболу. Турнір з пляжного волейболу у Тернополі відбудеться 14 червня з усіма дотриманнями карантинних обмежень. Дмитро Підручний лише зараз отримав заслужену нагороду.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео