«Я люблю навчати, однак не виживу на зарплату тренера», - титулована тернополянка розповіла про можливе завершення кар'єри

giai5s-2i6jkk5hpz5otswv7jomqysrpphbraoi

Відома тернопільська спортсменка, олімпійська чемпіонка, капітан жіночої збірної з біатлону Олена Підгрушна неодноразово натякала на можливе завершення кар'єри. Однак це планується не раніше, ніж після Олімпійських ігор.

Жінка навіть планує податися в педагогіку - стати тренером. Єдиний недолік - занадто низькі зарплати.

- Тут стоїть питання зарплати. Я звикла все своє життя заробляти і сама себе забезпечувати. Відповідно, зараз жити в Києві і піти на зарплату тренера 4 тисячі гривень - я просто не виживу.

Хоча мені дуже подобається вчити і пояснювати. Будь-яка з наших дівчат може сказати про це. Їду позаду, бачу грубу помилку - не можу просто проїхати повз. Під'їду, підкажу і поїду далі, - прокоментувала Підгрушна.

Нагадаю, через передчасне завершення чемпіонату тернопільський клуб втратив кубок Західної конференції вищої ліги. Також тернопільські спортсмени привітали вболівальників з річницею. А от Тернопіль втратив шанс прийняти фінальний матч чемпіонату України з футболу. Турнір з пляжного волейболу у Тернополі відбудеться 14 червня з усіма дотриманнями карантинних обмежень. Дмитро Підручний лише зараз отримав заслужену нагороду. Тернопільська «Нива» може відмовитися від кваліфікації через відсутність фінансування.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео