Помер доцент Бережанського агротехнічного інституту (фото)

Soltysiuk_nekr

Біда сталася 10 червня. Після тривалої боротьби з важкою хворобою на 58-ому році життя помер кандидат технічних наук, доцент кафедри машиновикористання та технологій в сільському господарстві Віктор Іванович Солтисюк. Колеги та знайомі відгукуються про нього як про добру, щиру, надійну людину та важко переживають цю втрату.

- Полум’я болю обпікає душу від думки, що ніколи не буде поряд його з нами, не побачимо щирого погляду й теплої усмішки. Нестерпний біль і невимовна туга не покидають нас, – пишуть на сайті Бережанського агротехнічного інституту.

Також коротко оповідають біографію та про викладацьку і наукову роботу Віктора Івановича.

- Народився 19 травня 1963 року у с. Балин, Дунаєвецького району, Хмельницької області. Навчався у Бережанській Загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1. У 1985 році закінчив Кам'янець-Подільський сільськогосподарський інститут, факультет «Механізація сільського господарства» та здобув кваліфікацію інженера – механіка. У 1996 році закінчив Національний аграрний університет за спеціальністю професійне навчання та здобув кваліфікацію інженера-педагога. У 2009 році захистив кандидатську дисертацію. У 2012 році надано вчене звання доцента кафедри машиновикористання та технологій в сільському господарстві. Має 77 публікацій з них 45 наукового та 18 навчально-методичного характеру, у т.ч. 23 статті у фахових виданнях, 22 в інших, і посібник, 12 національних стандартів України, 5 патентів, відмінник аграрної освіти та науки ІІІ-ІІ ступеня, – йдеться у довідці.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео