«Спочатку не було грошей, а тепер не можуть привезти фахівців», - Дмитро Підручний про будівництво спортивної траси в Буковелі

681475_big

Попри карантинні обмеження у Буковелі продовжують зведення лижно-біатлонної траси, яка зможе приймати змагання світового рівня. Тернопільські біатлоністи ще до початку пандемії випробували майбутню арену.

Зробленим спортсмени приємно здивовані. Однак є і зауваження.

- Нам обіцяють, що з тижня на тиждень її зроблять, але постійно з'являються причини... Не те, щоб шукають їх, просто з'являються нюанси. Особливо перешкодив будівництву коронавірус. Роботи спочатку не могли початися через брак коштів. Зараз гроші надійшли на рахунки, але не можуть приїхати фіни, які повинні налаштувати стрільбище і прокласти всі комунікації до установок. Тому все затягується, - коментує Підручний.

Після завершення будівництва Федерація біатлону України подаватиме заявки для щорічного проведення одного з етапів Кубка світу, Кубка IBU саме в Буковелі.

Нагадаю, Тернопіль втратив шанс прийняти фінальний матч чемпіонату України з футболу. Дмитро Підручний лише зараз отримав заслужену нагородуОлена Підгрушна розповіла, що не виживе на зарплату тренера. Тернопільські біатлоністи поїдуть на 10 етапів Кубка світу 2020/2021 та чемпіонат світу. Відома волейболістка проміняла тернопільський клуб на російську команду. Чемпіон світу та Європи закликає вступати до тернопільського вишу. Тернопільська «Нива» вийшла у першу лігу. Тернопільські спортсмени-кандидати на Олімпійські ігри отримають виплати від НОК у розмірі 18,7 млн грн.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео