За минулі вихідні у водоймах області загинуло 4 людини

unnamed (1) (Copy)

Троє дорослих та один підліток загинули під час минулих вихідних внаслідок утоплення.

Про це повідомляє Національна поліція в області. 

Відпочинок на Дністрі став фатальним для 57-річного жителя села Горошова Борщівського району.  Зайшов у воду назавжди і 34-річний житель села Чернилівка Підволочиського району. Його тіло  було знайдено у місцевому ставку. Мертвим з річки Джуринка, що в селі Полівці Чорківського району, рідні витягнули 14-річного хлопця. Підліток пішов відпочивати до водойми, хоча плавати не вмів. Зник також і чоловік  1956 року народження із села Задарів Монастириського району. Поліцейські знайшли зниклого у сільській річці утопленим.

За усіма фактами загибелі на воді розпочато кримінальні провадження за частиною 1 статті 115 ККУ з поміткою «нещасний випадок».

Поліція закликає: аби мінімізувати випадки нещасть на воді, варто дотримуватися певних правил. Насамперед, не заходити у воду, будучи у стані алкогольного сп’яніння, не купатися у малознайомих місцях, не стрибати у воду з обривів. Хоч надворі спекотно, але вода ще достатньо прохолодна у річках та озерах, тому варто зважити на це. У воді теж потрібно поводитися адекватно: не стрибати, не штовхати один одного. Батькам варто пам’ятати, що залишати дітей без нагляду, особливо, якщо в населеному пункті або поблизу є водойма – ризиковано.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео