Дарія Шевченко

На одній із вулиць Тернополя водії постійно паркуються на пішохідних переходах (відео)

Безымянный

Поблизу Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги розміщено кілька пішохідних переходів. Проте, часто водії забувають, що зебри призначені для перехожих, а не для них. Тому вони дозволяються собі паркувати транспортні засоби на пішохідних переходах або близько біля них.

Звісно, очевидців це обурює. Факт порушення вони виклали у соціальну мережу Фейсбук. Жителі додають, що такі ситуації у місті непоодинокі.

- Недавно проходила там, бачила картину ще більш гнітючу. Тротуар був повністю зайнятий запаркованими на ньому автомобілями. Особливо біля відомого багатьом будинку за адресою вулиця Шпитальна, 7 б. Обійти можливо тільки проїжджої частиною. А як же мамам з дитячими візками? І станція швидкої допомоги навпроти, травмпункт, лікарня поруч, хворих людей. Де ж людині пройти? Але це риторичні запитання, на жаль, - написала Галина Бєльська.

Відео можна побачити ТУТ.

Нагадаємо, паркувати авто водії мають право лише за 10 метрів до або після пішохідного переходу та на тротуарі, за умови, якщо там є 2 метри для проходу громадян.

Фото-скрін з відео

Вибір читачів за тиждень

Відео