Орест Сарматський

У Тернополі невідомі потрощили автівку російського автопрому із нецензурщиною (фото)

Напередодні невідомі вчинили зухвалий напад на «Жигулі», яке тривалий час стояло біля будинку номер 78 на проспекті Степана Бандери. З огляду на етичні міркування, деякі букви напису «забілено».

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«296913,296914»]

- Ця машина тут вже давно. Стоїть та й стоїть, але там такий напис на ній, гляньте, просто стидно було читати. Діти, школярі день у день це все бачили... Ми вже розпитували один одного, чия це автомашина, але ні у нас, ні з сусіднього будинку ніхто не знав, - розповідає пенсіонер, який назвався пан Михайло.

Розмову підхоплює жінка, прізвище не хоче називати, каже, що звуть її Зеня.

- То просто срамота! Як таке написати на машині і їздити з тією гидотою? Ми вже самі хотіли зафарбувати той напису, але боялися, можуть ще до суду подати, що машину зіпсували. А тут таке... Хтось вже видно не витримав, отої наглоти. Але, якщо чесно, могли так вже і не робити, а то і колеса попробивали, і вікна в машині побили...Трохи занадто... То ж чиєсь майно, хоч би що там було... -  зітхає пані Зеня.

На автівці – номери із хмельницькою реєстрацією і, очевидно, патрульна поліція швидко встановить власника «Жигулів», які відновити буде ну дуже важко.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«296920,296919,296918,296917,296916,296915»]

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео