На Тернопільщині поліцейський врятував дитину у свій вихідний 

original-photo

Працівник ГУНП Тернопільщини врятував 13-річну дівчинку від ймовірних неприємностей. У правоохоронця був вихідний день, проте він не залишився байдужим, помітивши на дорозі самотню дитину. З’ясувалося, що неповнолітня тернополянка посварилася з батьками і прямувала до бабусі, що мешкає на Лановеччині. 

– Юну мандрівницю виявив інспектор Кінологічного центру ГУНП в Тернопільській області Андрій Заяць. У правоохоронця був вихідний, він повертався від батьків зі Збаража  в Тернопіль. На дорозі, поблизу райцентру, помітив самотню дівчинку. Поліцейський вирішив зупинитися та з’ясувати, куди прямує дитина, – повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Аби заспокоїти перелякану дитину, правоохоронцю довелося показати службове посвідчення. Дівчинку повернули до Тернополя, де її уже шукали. З батьками поспілкувалися представники поліції.

До слова, кінолог Андрій Заяць рятує людське життя уже не вперше.

– У січні 2019 року разом зі своїм чотирилапим помічником Альфом розшукав у лісі зниклого мешканця Монастириського району. Керівництво Нацполіції краю неодноразово відзначало поліцейського за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, виявлену мужність та професіоналізм, – зазначають у відділі комунікації.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео