Оксана Бучко

У громадському транспорті Тернополя виявили 200 порушень

porushen-pravil-perevezen-30-07-2020 — копия

Порушення правил перевезень виявили у громадському транспорті Тернополя. Перевірку здійснювали інспектори муніципальної інспекції спільно із контролерами КП «Тернопільелектротранс». Увагу звертали на оплату проїзду, видачу проїзних квитків та дотримання карантинних заходів.

У результаті 40 пасажирам виписали штрафи. Загалом виявили 153 випадки порушення вимог перевезення, а саме: ненадання проїзних квитків пасажирам, порушення маскового режиму чи неналежне виконання карантинних заходів, понаднормове перевезення пасажирів, відсутність інформаційних таблиць у маршрутних транспортних засобах, зокрема у приватних перевізників, повідомляє пресслужба міськради.

Також нагадують, що відповідальність за безквитковий проїзд  у громадському транспортні несе пасажир, тому після оплати проїзду обов’язково вимагайте квиток та зберігайте його до завершення поїздки. Також проїзний квиток це страховий поліс пасажира. Штраф за безквитковий проїзд у громадському транспорті становить двадцятикратний розмір вартості проїзду.

porushen-pravil-perevezen--30-07-2020_jpg-33 — копия
porushen-pravil-perevezen--30-07-2020_jpg-33 — копия

porushen-pravil-perevezen--30-07-2020 — копия
porushen-pravil-perevezen--30-07-2020 — копия

Фото міськради

Вибір читачів за тиждень

Відео