У тернополянина вилучили крадені електроінструменти

1234

У вчиненні крадіжки співробітники Тернопільського відділу поліції  підозрюють 45-річного жителя обласного центру 1975 року народження. Зловмисник вночі виніс електроінструменти з гаражного приміщення.

Повідомлення про крадіжку надійшло до поліцейських від 75-річного тернополянина. Збитки заявник оцінив у понад дві тисячі гривень, йдеться на сайті Нацполіції у Тернопільській області. 

Поліцейські, виїхавши на місце події, встановили, що зловмисник проник до приміщення, зламавши замок дверей. Звідти він виніс перфоратор, болгарку та інші інструменти.

У ході розшукових заходів оперативники встановили особу ймовірного крадія – це неодноразово судимий житель Тернополя. Під час санкціонованого обшуку в помешканні тернополянина працівники поліції виявили частину викрадених інструментів та вилучили їх.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 3 статті 185 ККУ. Санкція статті передбачає від 3 до 6 років позбавлення волі. Правоохоронці перевіряють причетність тернополянина до скоєння аналогічних злочинів.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео