Орест Сарматський

Мобільний оператор додав туристичні маршрути в Тернопільській області

Screen_Shot_2017_08_19_at_8_37_32_PM_800-min (Copy)

Мобільний оператор «Vodafone Україна» розшириа напрямок Village Routes, запущений у рамках туристичного проекту Find&Follow, маршрутами в Тернопільській області.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби оператора.

– Нові туристичні напрямки з'являються на карті відповідно до розгортання мережі 4G (LTE 900 Мгц), яка покриває невеликі населені пункти. Зокрема, до списку маршрутів внесено подорожі до печер Тернопільської області – «Млинки» й «Оптимістичної», – йдеться у повідомленні. 

Повідомляється, що окрім детального опису кожної локації, на сторінці маршруту туристи знайдуть контакти музеїв, екскурсоводів, провідників, геолокацію кожного об'єкта, поради щодо додаткових екскурсій, харчування і проживання.

Довідково. Find & Follow це туристичний проєкт телеком-оператора Vodafone Україна. Основною метою є підтримка розвитку внутрішнього туризму, місцевих громад, малого бізнесу та створення цифрової інфраструктури для подорожей Україною.

Маршрути складаються з табличок з QR-кодами, які розміщені біля культурних та історичних пам'яток, та стрілок, що вказують шлях. Зчитавши код на табличці, турист отримує всю необхідну інформацію про місце, біля якого знаходиться.

До мандрівок оператор додає напрямок Village Tours. Це маршрути вихідного дня українськими селами, де безпечно, малолюдно, неймовірно цікаво та красиво.

Фото: Vodafone Україна

Вибір читачів за тиждень

Відео