У додатку «Чортків Smart» відтепер можна слідкувати за рухом громадського транспорту

70514312_2409979602595749_3840037956211441664_o

Перший міський інформаційно-довідниковий ресурс Чорткова з великим переліком корисних функцій «Чортків Smart» отримав декілька важливих та цікавих оновлень. Тепер безпосередньо у додатку з’явився доступ до камер відеоспостереження Чорткова та можливість слідкувати за рухом громадського транспорту.

Наразі доступно дев’ять камер, втім згодом їх стане значно більше. Камери відеоспостереження можна знайти у додатку, натиснувши «Про Чортків» – «Відеокамери міста».

Завдяки іншій новій важливій функції можна слідкувати за рухом громадського транспорту в Чорткові в режимі реального часу. Також додаток показуватиме обраний користувачем маршрут, зупинки та розташування транспорту. Таким чином, обравши на карті потрібну вам зупинку, можна побачити, орієнтовно за який час прибуде та чи інша маршрутка. Для цього вам необхідно зайти у розділ «Транспорт».

Окрім того, вкотре нагадуємо, головне завдання «Чортків Smart» – швидке оповіщення жителів громади щодо аварійно-ремонтних робіт, таких як відключення водо-, електро- чи газопостачання.

Також всі, хто завантажить додаток, матимуть змогу:

  • дізнатись найсвіжіші новини Чортківської міської ради;
  • ознайомитись із загальною інформацією про місто (історія, сьогодення міста, сакральні споруди, музеї, культурно-масові та спортивні заходи);
  • оглянути онлайн карту Чорткова;
  • переглянути фотогалерею міста;
  • ознайомитись з інформацією про готелі, заклади харчування, служби таксі у Чорткові, а також про туристичні маршрути;
  • дізнатись про транспортне сполучення із Чортковом та чимало іншого.

Ще одна важлива функція для покращення комунікації між Чортківською міською радою та мешканцями міста – за допомогою Чортків Smart жителі міста, які зареєструються у системі додатку, зможуть надсилати свої повідомлення на адресу міської ради через розділ «Зв’язок» – «Повідомити про проблему», вказавши ім’я та прізвище, e-mail, номер телефону та адресу проживання.

Завантажуйте та розповідайте іншим! Посилання для завантаження:

За інф. ЧМР

Фото ЧМР

Вибір читачів за тиждень

Відео