Оксана Бучко

Володимир Труш оголосив війну жителям Тернопільщини

118981934_162963115371017_4008738860549730056_o

Сьогодні реакція на місцях щодо ситуації із введенням червоної зони обурює очільника Тернопільщини Володимира Труша. Хоча власним прикладом він навіть не зумів показати ефективного дотримання у колективі вимог карантину, захворівши на COVID-19 разом з іншими очільниками РДА. Більше того, карантинні рішення обласної комісії ТЕБ та НС під його керівництвом систематично переадресовували на органи місцевого самоврядування, які і тепер вжили заходи на власний розсуд.

Володимир Труш говорить про те, як «органи місцевого самоврядування грають на емоціях людей і провокують їх на пікети». Також він наголошує, що COVID-19 – проблема не тільки медиків, поліції, Президента чи голови адміністрації, а до цієї боротьби має долучитися кожен. Нагадаємо, що сам очільник долучився до неї у сумнівний спосіб:

  1. на початку пандемії відмовився від допомоги народних депутатів та великого бізнесу;
  2. вніс у звіті Монастириську лікарню до закладу із забезпеченими умовами для лікування хворих на COVID-19, хоча туди головний санлікар Олег Ляшко не наважився заїжджати під час візиту на Тернопільщині – ймовірно, через жахливі умови в закладі;
  3. говорив про введення комендантської години без узгодження з людьми, що зупиняло важливі роботи, зокрема, фермерські. Потім він і це рішення перекинув на відповідальність місцевого керівництва;
  4. перекинув основну роботу на волонтерів;
  5. своїми рішеннями поширював популізм.

Тож управлінська робота очільника області помітна найбільшим чином у звинуваченні  місцевих керівників у протестах, які організовують самі жителі. Інших методів керівника Володимиру Трушу продемонструвати не особливо вдається.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео