Шумчанина, що знівечив обличчя кременчанину, випустили під заставу

150066

Мешканця Шумщини, що влаштував стрілянину на заправці поблизу Кременця, відпустили під заставу. Нагадаємо, інцидент трапився влітку. Тоді зловмисник двічі вистрелив у місцевих та втік з місця події. Наразі він чекає на судовий вирок.

- Один з потерпілих отримав серйозні травми, що призвело до непоправного знівечення обличчя. Нападник нині чекає на вирок суду - його звинувачено у хуліганстві із застосуванням зброї (частина 4 статті 296 ККУ) та умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень (частина 1 статті 121 ККУ), – повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Кременчани, намагаючись уникнути подальшого конфлікту, намагалися поїхати з місця події. Тоді нападник прострелив вікна автівки і таким чином поранив двох чоловіків.

- Озброєного хулігана, що втік з місця злочину, поліцейські знайшли. Тримання під вартою у якості запобіжного заходу   зловмисникові вдалося уникнути – він вніс заставу. Проте, довго перебувати на волі йому не доведеться. Обидві інкриміновані шумчанину статті передбачають покарання у вигляді позбавлення волі, – переконують у поліції.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео