Дарія Шевченко

Козівську громаду очолив представник партії «За майбутнє»

123136928_179547893778169_4236285014392329407_o

На виборах голови Козівської ОТГ лідером став Сергій Добалюк. Він – балотувався від партії «За майбутнє». За попередніми підрахунками, за чоловіка проголосували понад 30% жителів, які прийшли на дільниці, а це – 3193 особи. Він пообіцяв громаді, що буде робити все для того, аби люди працювали на своїй землі, а не за кордоном.

- Як син заробітчан я добре знаю, як живеться дітям, батьки яких заробляють на хліб далеко від рідного дому, як батькам хочеться бути поруч з дітьми та бачити, як вони ростуть. Тому перш за все прагну зробити усе для того, щоб мешканці нашої громади не їхали на заробітки, а мали можливість заробити вдома. Щоби створювати робочі місця, потрібно залучати інвесторів, відновлювати старі підприємства і будувати нові. Важливо також провести інвентаризацію землі, щоб отримати більші надходження до бюджету. А будуть надходження – буде можливість відремонтувати дороги у громаді, провести благоустрій населених пунктів, закупити обладнання для місцевих медичних закладів і розвивати освітню галузь, – каже Сергій Добалюк.

Сергій Добалюк займався волонтерською діяльністю, забезпечував лікарні у Козівській ОТГ засобами захисту. Також очолює громадську організацію «Патріоти рідного краю: відродимо Козівщину.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео