Дарія Шевченко

На Тернопільщині чоловік викрав автомобіль та вчинив ДТП

unnamed (1)

Житель селища Козлів повідомив у правоохоронні органи про зникнення автомобіля. Зі слів заявника, у той день він випивав разом зі знайомим. Останній виявився причетним до крадіжки транспортного засобу. 

– До нас надійшло повідомлення від 32-річного жителя селища Козлів про те, що  серед білого дня хтось викрав належний йому автомобіль марки Volkswagen, – розповів начальник Козівського відділення поліції Микола Петрик. – Під час спілкування із заявником стало відомо, що напередодні він вживав алкогольні напої зі своїм знайомим – жителем села Дмухівці. Останній, як з’ясувалося, й виявився причетним до заволодіння автотранспортом.

Поліцейські розшукали транспортний засіб. Машина була пошкоджена, адже чоловік, який незаконно заволодів нею, також був нетверезим та, не впоравшись з керуванням, в’їхав у дерево. Як вдалося встановити, зловмисник сів за кермо автомобіля, що належить його знайомому, коли останній від надмірної дози алкоголю заснув. Триває слідство та вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео