Орест Сарматський

На Тернопільщині нарешті завершили те, чого не могли зробили ще з 1991 року (фото)

Заставка333 (Copy)

Шляхопровід біля села Прошова Тернопільського району відремонтували у рамках програми «Велике будівництво».

Як повідомляє сайт Служби автомобільних доріг в Тернопільській області, цей понад 40-метровий залізобетонний шляхопровід збудували майже 30 років тому і від того часу жодного разу його не ремонтували. Лише цього року тут ліквідували шматки арматури, які стирчали на різних ділянках дороги, відновили гідроізоляцію, провели водовідведення, поклали монолітні плити із армованого залізобетону, 2 із трьох шарів асфальтобетону, встановили парапетне огородження та нанесли розмітку.

- На поточний середній ремонт мосту, який знаходиться на трасі М-19 з державного бюджету виділили 9,2 млн грн. Всього з початку року у Тернопільській області провели поточний середній ремонт 4 шляхопроводів на автошляху М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече, - йдеться у повідомленні.

1 (1) (Copy)
1 (1) (Copy)

2 (1) (Copy)
2 (1) (Copy)

2 (Copy)
2 (Copy)

Нагадаємо, цього року від Тернополя до межі із Буковиною дорогу повністю оновлюють уперше за понад 30 років. Більше того, у населених пунктах влаштовують тротуари та нову систему освітлення, роблять водовідведення, бар’єрне огородження та встановлюють дорожні знаки нового зразка.

Передбачається, що усі ремонтні роботи завершать до кінця 2020 року.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео