Віра Олександрович

Важливе звернення до Президента хочуть прийняти у Тернопільській облраді

Нарада

Робочу нараду з уповноваженими представниками фракцій Тернопільської обласної ради сьогодні, 18 січня, провів голова обласної ради Михайло Головко. 

Врешті присутні прийняли рішення провести 4-те засідання І-ї сесії у четвер, 21 січня. Про це повідомили на сайті найвищого представницького органу Тернопільщини.

Нагадаємо, позачергова сесії Тернопільської районної ради восьмого скликання відбулася 15 січня. Депутати там підтримали звернення до Президента Володимира Зеленського про тарифи на газ та комунальні послуги, а також про добровільну відставку. Тоді ж «Терен» отримав інформацію, що після 20 січня відбудеться засідання в обласній раді.

Отже, початок засідання у конференцзалі на вул. Грушевського, 8 запланували на 10.00.

До речі, засідання, вочевидь не буде тривалим. Адже того ж дня мають відбутися засідання постійних комісій, де планують обговорити проєкт «Програми соціально-економічного і культурного розвитку Тернопілля на 2021 рік». Так, об 11  годині 21 січня у кабінеті  №532 (п’ятий поверх) засідатимуть комісії: - питань духовності, культури, свободи слова, інформації і розвитку громадянського суспільства; - з питань охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства; - з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту; - з питань соціального захисту населення та учасників АТО/ООС і членів їх сімей.

Того ж дня о 14:00 на п’ятому поверсі зберуться члени комісій: - із питань бюджету; - з питань розвитку місцевого самоврядування, архітектури, будівництва, енергетики, транспорту, дорожнього та житлово-комунального господарства; - з питань охорони навколишнього природного середовища та природокористування; - з питань земельних відносин, агропромислового комплексу  та розвитку села.

Продовжити роботу над цим важливим проєктом планують уже 28 січня. Також у четвер о 12.00 депутатів чекатимуть у кабінеті №532. Там повинні зібратися комісії: - з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, зв’язку, туризму, курортно-рекреаційної та зовнішньоекономічної діяльності; - з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, запобігання корупції та здійснення демократичного цивільного контролю за сектором безпеки, оборони і правоохоронними органами.

Фото з сайту облради і відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео